Românii vor putea să depună solicitări pentru programul Casa Verde și online

Românii care doresc să depună solicitări pentru programul Casa Verde, vor putea depune cererile și online. O parte din documentele necesare accesării programului „Casa verde” vor putea fi depuse online începând cu viitoarea sesiune de cereri de finanțare. Decizia a fost luată de Ministerul Mediului, pentru a evita cozile.

„Am făcut o procedură rapidă de a colabora cu populația și pentru ghidul de finanțare pe care tocmai îl lansăm acum pentru ‘Casa verde’, pe care îl vom și îmbunătăți — dar nu vă spun toate lucrurile astăzi, este că dorim ca toate documentele pe care le produce cetățeanul să poată să fie o parte dintre ele depuse online, exact cum se face și la programul ‘Rabla’ și la ‘Rabla plus’, iar o parte dintre ele, cele care țin de partea de acte, documente care sunt individuale și care sunt, să zic așa, de securizare a persoanei respective, să fie depuse în copie la Administrația Fondului de Mediu”, a declarat Grațiela Gavrilescu.

În ceea ce privește programul „Casa verde” din acest an, ministrul Mediului a spus că, la ora actuală, toate dosarele depuse au fost analizate, iar 99% dintre ele au fost și aprobate.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.