Partide spectaculoase in Campionatul de Fotbal Sports Events

In Liga I, Unicredit si Bitdefender s-au anulat reciproc intr-un meci foarte important pentru lupta de evitare a retrogradarii. S-a terminat egal 4, un rezultat care multumeste si nemultumeste in egala masura ambele combatante pentru care urmeaza alte meciuri decisive pana la finalul campionatului.

Derby-ul serii, disputa dintre Apa Nova si VTM, si-a respectat statutul de meci vedeta, jucatorii oferindu-ne multa inclestare coroborata pe alocuri si cu o tensiune usor crescuta in teren datorita orgolilor si ambitiilor existente intre cele doua formatii. Acest lucru insa s-a transformat totusi intr-un spectacol gustat de cei ce au urmarit partida. Campionii nu reusesc sa isi ia revansa, vulpoii impunandu-se cu 4-3, acelasi scor inregistrat si in partida tur.

Prin prisma clasamentului, HPE 1 a pornit cu statutul de favorita in confruntarea cu Radio Romania. A fost o lupta crancena, ambele echipe avand sansa lor de a transa disputa. In cele din urma victoria revine HPE 1 care astfel egaleaza la puncte in fruntea clasamentului, Apa Nova si VTM.

Disputa dintre Cyrom si Kruk a fost una dezechilibrata, primii reusind sa isi imbunatateasca golaverajul, victoria la scor cu 12-2 nelasand loc de prea multe comentarii. Cristian Enache a stralucit, marcand de 6 ori in poarta adversa.

Liga II ne-a oferit de asemenea partide spectaculoase cu multe reusite atat in plan individual cat si colectiv.
Deloitte face un meci foarte bun si aduna mult doritele 3 puncte din confruntarea cu Gameloft pe care ii invinge cu 6-0.

UPC nu se impiedica de SAP impunandu-se cu un categoric 10-0, 5 din goluri purtand semnatura Claudiu Mentea.
Surprinde infrangerea celor de la Optaros in fata Adobe cu 9-4. Cu siguranta ocupanta locului 2 in clasament a resimtit din plin lipsa golgheterilor Alin Zaharia si Mihai Alexandru, dar nu trebuie totusi neglijat jocul bun prestat de Adobe, o echipa in usoara revenire de forma in ultima perioada.
Meciul dintre HPE 2 si HP Inc. a fost amanat.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.