Marilyn Manson și-ar fi anulat următoarele concerte din cadrul turneului ”Heaven Upside Down”

Sursa foto: www.tvguide.com

Marilyn Manson și-ar fi anulat următoarele nouă concerte din cadrul turneului ”Heaven Upside Down” în urma accidentului petrecut sâmbătă, la New York. Rockerul a fost rănit de un element de decor care s-a prăbușit peste el pe scenă, informează Rolling Stone care citează declarația unui reprezentant al artistului.

Sursa foto: www.jurnalul.ro

”Sâmbătă noaptea, legendarul interpret a fost rănit pe scenă spre sfârșitul concertului susținut la Hammerstein Ballroom din New York ceea ce l-a determinat să întrerupă spectacolul. El a fost tratat la un spital local și se va recupera în locuința sa din Los Angeles”, a declarat sursa din apropierea cântărețului.

”Marilyn Manson este nevoit să anuleze mai multe apariții din octombrie din cadrul turneului american. (…) Show-urile începând de la cel din Boston, de la 2 octombrie până la cel din Houston, de la 14 octombrie, vor fi reprogramate pentru o dată ulterioară. Manson speră să se întoarcă în curând pe scenă”, a mai precizat reprezentantul solistului.

Potrivit acestui anunț și programului turneului, rockerul ar trebui să revină pe scenă pe 15 octombrie, pentru a susține un concert în Grand Prairie din statul Texas.

Sursa foto: www.romanialibera.ro

Cântărețul de muzică rock Marilyn Manson a fost spitalizat, sâmbătă, după ce a fost rănit în timpul unui concert din New York după ce un element de decor care a căzut pe el.

În timpul piesei „Sweet Dreams (Are Made of These)”, Manson s-a îndreptat către partea din spate a scenei unde se afla un obiect de decor format din două pistoale gigantice. Într-o înregistrare video publicată de fani se poate observa cum artistul trage de acest ansamblu care se prăbușește peste el. Imediat concertul a fost oprit, iar Manson a fost scos pe targă și dus de urgență la spital.

Nu au fost oferite mai multe detalii cu privire la rănile suferite de artist în urma acestui incident, însă se pare că acestea nu sunt grave, după cum relatează și Billboard.

Incidentul a avut loc cu câteva zile înainte de lansarea celui de-al zecelea album al artistului, „Heaven Upside Down”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.