Knights: Clash of Heroes

În jocul Knights: Clash of Heroes nu veți găsi nici un fel de armă de foc. Praful de pușcă nu a fost încă inventat, astfel că amatorii de jocuri fantasy clasic, cei pentru care sabia, arcul, scutul și calul sunt singura modă, vor fi cu siguranță mai mult decât mulțumiți. Dacă adăugăm și un pic de magie, atunci avem deja rețeta unui joc aproape perfect.

Trebuie precizat de la bun început că “log out” nu vă salvează de atacurile adversarilor. Apărarea propriului castel devine astfel un lucru pioritar, iar aici eu recomand renunțarea completă la turnurile de pază, pentru că acestea, deși au un range relativ bun, sunt prin definiție imobile. Un inamic ale cărui unități au un range mai mare vi le va doborî unul câte unul, astfel că infanteria și cavaleria defensivă sunt mult mai utile în acest caz. Și, la fel de important, încercați să cheltuiți resursele proprii, nu este o idee prea bună aceea de a ține depozitele pline, pentru ca la fiecare atac reușit al adversarilor veți pierde zece procente din tot ce aveți în materie de resurse. Depozitele goale descurajează adversarii pentru că nimănui nu-i convine să piardă timp atacând pe cineva căruia îi bate vântul prin buzunare.

Atunci când apelați la opțiunea “Random Attack”, nu vă năpustiți orbește asupra oricui, studiați puțin strategia defensivă a inamicului și atacați doar după ce sunteți convinși că aveți sorți de izbândă.
Nu există o combinație infailibilă de unități, dar cavaleria însoțită de câțiva magi pentru protecție funcționează excelent atunci când atacați, în timp ce unitățile undead sunt foarte bune în apărare.
În joc există ghilde românești de top care fac recrutări masive și vă recomand să aderați la una dintre ele, măcar și pentru motivul că atunci când oamenii încep să se certe, veți înțelege perfect toate cuvintele pe care aceștia le folosesc.

Lasă un răspuns