Incepe returul Campionatului de Fotbal Sports Events

Returul campionatului Sports Events incepe astazi, Sud Arena gazduind 8 meciuri interesante.

Liga I programeaza 4 intalniri intre echipe situate fie in jumatatea superioara, fie in cea inferioara a clasamentului dupa disputarea celor 7 etape scurse pana acum. Putem spune astfel ca vom avea parte de echilibru.
Poate cea mai stransa intalnire va fi confruntarea dintre Apa Nova si VTM dar si disputa dintre HPE 1 si Radio Romana promite spectacol pe dreptunghiul verde.
In schimb, in alte 2 partide, oricare dintre combatante stie ca o infrangere va cantari enorm in ecuatia retrogradarii astfel ca isi pun mari sperante in meciurile din aceasta seara. Astfel Cyrom intalneste Kruk, iar Unicredit pe Bitdefender.

In Liga II avem 4 favorite certe la victorie, intrucat primele 4 echipe in ierarhie intalnesc echipele de pe celelalte 4 pozitii.
HPE 2 poate incerca sa mai spere la ceva in acest sezon doar cu o victorie in fata HP Inc, la fel fiind si cazul Gameloft care va intalni Deloitte.
Liderul UPC nu doreste sa aiba parte de surprize in fata SAP iar Optaros nu-si mai permite pasi gresiti, de data asta fiind montati sa castige confruntarea cu Adobe.

Deznodamantul tuturor partidelor il vom afla diseara incepand cu ora 20:00.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.