Modelul de ochelari de soare, care ne duce cu gândul la Paris

Sursa foto: www.armani.com

Emporio Armani a lansat noua sa colecţie de ochelari de soare, colecţia Toamnă-2017, anunţă Lenta ru. Modelele destinate doamnelor sunt viu colorate. Ochelarii de soare propuşi de Giorgio Armani au lentile rotunzi, rame groase, colorate în nuanţe de turcoaz, roz, auriu, violet, verde şi detalii strălucitoare.

Trendul-vedetă la capitolul ochelari de soare este rezervat lentilelor rotunde, care se menţin în preferinţe încă de anul trecut. Este vorba despre modele cu forme uşor rotunjite şi elegante, cu rame groase şi colorate în nuanţe puternice. În ceea ce priveşte culorile lentilelor, tonurile de albastru şi cele de galben sunt prezente la majoritatea. Dincolo de aceste două culori principale, apar o mulţime de alte nuanţe, precum roşu şi roz, mov deschis şi violet, dar şi care se duc spre verde.

«Sunt modele viu colorate, care au forma lentilelor rotunde, ce ne introduc în atmosfera prezentărilor de modă Emporio Armani de la Paris. Culorile intense pun accent pe rama asimetrică din metal emailat şi ne dau senzaţia de bucurie», au menţionat surse din cadrul companiei.

Ochelarii de soare Emporio Armani sunt un brand de înaltă calitate și foarte la modă. În această toamnă, colecția de rame de ochelari Emporio Armani 2017 are multe de oferit. Emporio Armani fascinează cu noua sa colecție de ochelari, propune şi ochelari pentru bărbaţi sub deviza: «Riscă, ieşi din tipare şi depăşeşte limitele!».

«Puntea nazală metalică foarte subţire care uneşte lentilele crează impresia de spaţiu şi de comod, aducând o notă extrem de masculină aparte chipului», au subliniat creatorii acestei colecţii.

Compania Giorgio Armani a fost fondată în anul 1975 de către creatorul italian de modă Giorgio Armani şi omul de afaceri Sergio Galeotti. Produce, distribuie și vinde bunuri de piele, haute couture, prêt-à-porter, pantofi, ceasuri, bijuterii, accesorii, ochelari, cosmetice și interioare pentru case. Aceste produse sunt vândute sub diferite mărci: Giorgio Armani, Armani Collezioni, Emporio Armani, AJ|Armani Jeans, AX|Armani Exchange, Armani Junior și Armani/Casa. Numele Giorgio Armani a devenit sinonim cu moda haute couture în întreaga lume și este considerat unul dintre cele mai prestigioase din industria modei.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.