Concluzii la finalul turului Campionatului de Fotbal Sports Events

In Liga 1, Unicredit se inclina cu 6-3 in fata VTM care astfel ramane in carti pentru a ocupa prima pozitie, tinand cont ca are un meci mai putin disputat.

Dupa o serie de rezultate mai putin bune, dar in care jocul a dat sperante la mai mult, iata ca vine prima victorie pentru Bitdefender, 7-1 in confruntarea cu Cyrom, un meci castigat clar.

Desi a continuat jocul bun din ultima perioada, Radio Romania a trebuit sa se recunosaca invinsa de aceasta data in fata echipei Apa Nova, echipa pentru care Marian Merlici a reusit 4 goluri.

Kruk si HPE 1 au confirmat asteptarile unui meci frumos, cu multe reusite tehnice din partea ambelor echipe. La final insa, cei care s-au bucurat au fost jucatorii de la HPE1, invingatori cu 7-3.

Putem spune astfel ca primele 3 favorite, Apa Nova, VTM si HPE 1 si-au respectat statutul in acest tur, cel mai probabil punandu-se intrebarea cine le va insoti in semifinale.

In acest moment cu cele mai mari sanse se inscrie Radio Romania, dar cu siguranta nimic nu este inca stabilit.

La subsolul clasamentului, Bitdefender a egalat-o la puncte pe Unicredit, care totusi are un meci mai putin disputat. Cyrom si Kruk nu sunt nici ele in afara pericolului retrogradarii si probabil ca lupta se va da pana la final.

In Liga 2, tehnicitatea lui Alin Zaharia si puterea sutului lui Alexandru Mihai nu au putut inclina balanta in favoarea Optaros in derby-ul cu HP Inc. De partea cealalta, Edi Chivu, cu o prestatie foarte buna, aseara si-a condus echipa catre o victorie pe cat de importanta, pe atat de muncita. Scorul final a fost 4-2.

Intr-un alt meci foarte frumos, Gameloft reuseste o prestatie apreciabila si se impune cu 7-5 in fata celor de la Adobe pe care ii depaseste astfel in clasament. Andrei Tudor si-a ajutat echipa din plin, fiind autor a nu mai putin de 5 goluri.

Dupa ce anul trecut a fost foarte aproape de a produce surpriza la baraj, iata ca SAP nu se regaseste deloc in aceasta editie, pierzand clar si meciul cu HPE 2. Acestia din urma, condusi foarte bine din teren de Paul Buzi, reusesc sa se impuna intr-o maniera categorica cu 9-0.

Situatia este destul de clara in Liga 2 la finalul primelor 7 etape. Cele 4 echipe din ierarhie, UPC, Optaros, HP Inc. si Deloitte se vor lupta cel mai probabil pentru locurile direct promovabile si cele ce duc la baraj. Toate au aratat consistenta in joc, motiv pentru care e foarte greu de speculat cine va castiga seria la final.

De mentionat ca UPC este singura echipa neinvinsa din cele 2 ligi.
Daca nu se vor produce schimbari importante, celelalte patru echipe, HPE 2, Gameloft, Adobe si SAP raman sa isi consolideze jocul si sa spere la mai mult in editia viitoare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.