Ryanair anulează alte 18.000 de zboruri

Sursa foto: travelquotidiano.com

Compania aeriana Ryanair va anula alte 18.000 de zboruri, de pe 34 de rute, in perioada noiembrie – martie 2018. Decizia va afecta 400 de mii de pasageri, potrivit The Guardian.

Măsura a fost luată pentru îmbunătăţirea punctualităţii curselor efectuate de companie, care a scazut in ultima perioada, din cauza deficitului de personal. Compania aeriană a oferit clientilor afectati, o refinanţare sau o alternativă de zbor.

Clienţii vor primi, de asemenea, vouchere de călătorie care pot fi folosite pentru a rezerva un zbor Ryanair în perioada octombrie-martie 2018.

Printre cele 34 de rute care vor fi suspendate se numără şi Edinburgh – Glasgow, Gatwick – Belfast, Newcastle – Faro şi Glasgow – Las Palmas.

Operatorul low-cost Ryanair a anulat începând cu luna noiembrie toate zborurile pe care le opera între Bucureşti şi Palermo, potrivit datelor disponibile pe site-ul propriu, dar şi în presa de specialitate.

Aceasta este, momentan, singura cursă suspendată începând cu această iarnă de irlandezi din / către România. Ei mai au mai multe curse internaţionale dinspre România şi către Italia, Grecia, Germania, Marea Britanie şi Irlanda, dar şi zboruri interne, potrivit zf.ro.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.