Aerosmith anulează patru concerte din cauza unor probleme de sănătate ale solistului Steven Tyler

Trupa americană Aerosmith și-a anulat prestația la festivalul Santiago Rock City, programată pentru sâmbăta viitoare în capitala chiliană, și alte trei spectacole în America Latină din cauza problemelor de sănătate ale solistului Steven Tyler, a anunțat marți companie de producție.

Sursa foto: Digi24

Conform unui comunicat citat de EFE, confirmat de altul transmis chiar de grup, formația a trebuit să-și anuleze concertele din Curitiba (Brazilia, 27 septembrie); Santiago (30 septembrie), Rosario (Argentina, 3 octombrie) și Monterrey (Mexic, 7 octombrie).

„Din păcate, din cauza unor probleme medicale neașteptate, solistul Steven Tyler a trebuit să solicite ajutor medical și a fost informat despre incapacitatea sa de a călători și de a performa”, precizează comunicatul formației.

Sursa foto: www.ultimateclassicrock.com

Tyler însuși a scris: „Pentru toată America de Sud, Brazilia, Chile, Argentina și Mexic. Îmi pare foarte rău și simt că am dezamăgit. Nu voi fi disponibil pentru a continua cu ultimele patru concerte ale acestui turneu. Am plecat înapoi în Statele Unite la recomandarea medicilor, după concertul din Sao Paulo. Vă rog nu vă faceți griji”.

„Nu sunt într-o situație care să-mi pună viața în pericol, dar trebuie să mă ocup de asta acum, să mă odihnesc și să primesc tratament medical imediat, pentru a putea performa în viitor … Promit că mă voi întoarce. Din păcate, sănătatea nu așteaptă și este ceva ce nici măcar nu am putut anticipa pentru aceste spectacole”, a adăugat el.

Producătorul festivalului Santiago Rock City a subliniat că, în ciuda anulării participării formației Aerosmith, evenimentul își va menține programul pe parcursul a două zile, pe 29 și 30 septembrie, pe stadionul Monumental din capitala chiliană. Sâmbătă vor performa Tyler Bryant & The Shakedown, The Who și Guns N ‘Roses. Duminică vor urca pe scenă Kuervos del Sur, Marky Ramone și Def Leppard.

Lasă un răspuns