A apărut videoclipul piesei “Lonely Together”!

Sursa foto: www.star-gossip.com

Avicii, împreună cu Rita Ora, lansează videoclipul piesei “Lonely Together” ce se află pe recentul EP, “AVĪCI”.

 “A fost o mare onoare să creez aceast concept de videoclip pentru Avicii şi Rita Ora. A fost un proces minunat şi interactiv, din multe puncta de vedere. Mi-a plăcut enorm sa mă joc cu ideea de “lume îngheţată”. Ce aş face dacă aş putea îngheţa lumea, imaginează-ţi că într-o zi ai putea face asta, ce ai face?!”, au declarat regizorii videoclipului Levan Tsikurishvili şi Phillip R. Lopez.

Sursa foto: www.fistintheair.com

EP-ul “AVĪCI” este prima producţie a DJ-ului suedez Avicii din 2015, dupa anunţul retragerii sale din lumea muzicii, până în prezent. Melodia “Lonely Together” s-a dovedit deja a fi un hit şi, în momentul de faţă, se află pe locul 4 în topul UK iTunes.

EP-ul conţine o serie de colaborări cu artişti precum AlunaGeorge, Billy Raffoul,  Vargas & Lagola şi Sandro Cavazza.

În anul 2011, Avicii lansa albumul “Le7els” ce a ajuns No. 1 în Statele Unite şi Marea Britanie, iar apoi a fost nominalizat la Premiile Grammy. Anul 2013 a fost debutul LP-ului „True” cu melodia “Wake Me Up” , câştigând patru discuri de platină. Astfel „Wake Me Up” a devenit cel mai ascultat track din toate timpurile de pe Spotify şi este în continuare cel mai căutat de pe Shazam.

 

 

Lasă un răspuns