Un mire a salvat un copil de la înec chiar în timpul nunţii!

Sursa foto: www.thesun.co.uk

Tinerii Clayton şi Brittany Cook îşi făceau pozele de nuntă pe un pod care traversa un lac celebru din oraşul Cambridge, Ontario, Canada. Mirele a fost cel care a remarcat un băiat care se îneca şi a alergat să-l salveze.

Amintim că mirii au ales să-şi facă pozele de nuntă pe marginea unui lac dintr-un parc, relatează CTV News. Sursa citată menţionează că bărbatul l-a scos imediat pe copil din apă.

Potrivit declaraţiilor mirilor, copilul arăta bine, după ce a fost salvat, dar nu a putut să articuleze niciun cuvânt. La scurt timp după incident, acesta a plecat, fiind însoţit de fratele său mai mare. Mirii presupun că băiatul a fost împins intenţionat în apă de unul dintre amicii săi.

Sursa foto: www.thesun.co.uk

Fotograful Darren Hatt, care făcea pozele de nuntă, a înregistrat întreaga scenă. Acesta a spus că reacția mirelui a fost atât de rapidă încât abia a avut timp să înregistreze momentul. El a scris pe Facebook:

„Până a observat mireasa ce se întâmplă și a strigat, Clayton sărise deja în apă și l-a adus în siguranță pe copil”.

„Era sub apă și se lupta să iasă. Din fericire, am reuşit să-l salvez uşor şi pentru că era destul de mic”, a declarat Clayton pentru CTV News.

Brittany a spus că promptitudinea, rapiditatea cu care gândeşte şi i-a deciziile soțul său, dar și altruismul de care dă dovadă au fost doar câteva dintre motivele care au făcut-o să se îndrăgostească de el. Ea a mai declarat pentru CTV: „Ăsta este Clay!”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.