Gary Oldman s-a căsătorit pentru a cincea oară!

Sursa foto: www.dailymail.co.uk

Gary Oldman s-a căsătorit cu iubita lui, Gisele Schmidt, scriitoare și curator de artă.

Potrivit New York Post, ceremonia a avut loc în reședința managerului artistului britanic, Doug Urbanski, în urmă cu câteva săptămâni, înainte ca Gary Oldman și Gisele Schmidt să pășească împreună pe covorul roșu la Festivalul Internațional de Film de la Toronto.

Sursa foto: www.deadline.com

Cei doi au început o relație după ce Gary Oldman s-a despărțit de cea de-a patra soție a lui, Alex Edenborough. Presa americană afirmă că starul de cinema a cunoscut-o pe noua lui soție în timp ce aceasta scria un articol despre activitatea lui artistică.

Prima căsătorie a actorului Gary Oldman, cu actrița Lesley Manville – cu care are un fiu în vârstă de 28 de ani, a durat doi ani și s-a încheiat în 1989. În anul următor, Gary Oldman s-a căsătorit cu Uma Thurman, însă cei doi actori s-au despărțit în 1992.

Apoi, actorul britanic s-a căsătorit cu fotografa Donya Fiorentino – cu care are doi fii, Gulliver, în vârstă de 20 de ani, și Charlie, în vârstă de 18 ani – în 1997, însă cei doi s-au despărțit în 2001. A patra căsnicie a actorului Gary Oldman, cu cântăreața Alex Edenborough, a fost cea mai lungă, rezistând șapte ani, înainte ca divorțul să fie pronunțat în 2015.

Lasă un răspuns