Rihanna a paralizat bulevardul Cines Callao!

Sursa foto: actionagogo.com

Rihanna a paralizat pentru câteva ore marele bulevard Cines Callao din Madrid unde a venit să-şi prezinte noua linie de cosmetice, relatează online ziarul spaniol ABC.

Sursa foto: www.lavanguardia.com

O mulţime de oameni a blocat sâmbătă seara bulevardul central Cines Callao din capitală. În mijlocul unei rumori şi unor ample dispozitive de securitate, fanii aşteptau încă de la prânz venirea vedetei din Barbados. Alţi curioşi, care nu știau de venirea artistei în vârstă de 29 de ani, încercau să ghicească pentru ce celebritate străină fusese desfăşurat un asemenea dispozitiv de securitate şi de presă.

Înainte de Rihanna și-au făcut apariția componenții trupei Sweet California, personalități din lumea filmului precum regizorii Javier Ambrossi și Javier Calvo, actorii Martino Rivas și Vanesa Romero, criticul de modă Pelayo Diaz, sau top modelul Cindy Kimberly.

Deși s-a lăsat așteptat-o mai mult de două ore, Rihanna a strălucit mai tare decât orice vedetă, chiar dacă nu a acordat presei nicio declarație, în afară de laconicul ”Hola”. Pentru lansarea mărcii sale de cosmetice, cântăreața a aplicat literal celebra frază, ”Shine bright like a diamond”.

Sursa foto: www.okdiario.com

Colecţia sa, care cuprinde rujuri de buze şi farduri de pleoape în 14 tonalităţi sau creioane contur, a fost prezentată la Madrid la două săptămâni după ce întreaga gamă şi-a făcut debutul la Săptămâna Modei de la New York.

Lansarea a avut loc simultan şi pe reţelele de socializare, însoţită de un videoclip şi de acorduri melodice ale solistei, fapt ce i-a îndemnat pe fani să se întrebe dacă Rihanna nu le pregăteşte în curând şi câteva noutăţi muzicale.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.