Targ de biciclete la Romexpo!

La Romexpo, in fata Pavilionului Central, amatorii mersului pe doua roti pot profita de ofertele de final de sezon ale comerciantilor.

Targul de Biciclete Bucuresti se desfasoara astazi si maine, intre orele 10:00 si 18:00, iar intrarea este libera.

George Culda, seful Asociatiei Comerciantilor de Biciclete, spune ca a organizat targul de toamna tocmai pentru ca este final de sezon, deci este momentul potrivit de a scapa de stocuri, prin reduceri mari, si de a reinvesti in noile modele care vor aparea in anul urmator.

Si clientii asteapta reducerile de toamna, desi risca sa nu mai gaseasca modelul dorit sau marimea potrivita, spune Geo Culda.

Pe de alta parte, el este de parere ca voucherele oferite de Municipalitate pentru achizitia de biciclete sunt un prim pas bun, dar acesta trebuie urmat de educarea oamenilor, care ar trebui sa inteleaga de ce sunt incurajati sa foloseasca bicicleta.
Astfel vor putea fi evitate situatiile in care oamenii se inghesuie sa primeasca voucherele doar pentru ca sunt gratuite, crede Geo.

In ceea ce priveste infrastructura pentru biciclisti, Geo considera ca nu exista inca suficient curaj si nici vointa administrativa pentru a se amenaja piste.

In schimb, el apreciaza initiativa Primariei Capitalei de a amenaja suporturi pentru parcarea bicicletelor, in apropierea institutiilor publice.

Lasă un răspuns