UPADTE: Sevil Shhaideh, urmărită penal!

Sursa foto: Stiri pe surse

UPADTE: Sevil Shhaideh este urmărită penal pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu, potrivit DNA.

În același dosar, procurorii anticorupție cer începerea urmăririi penale și față de Rovana Plumb pentru complicitate la abuz în serviciu.

Conform unui comunicat al DNA, în anul 2013, prin acțiunile vicepremierului, părți din Insula Belina și Brațul Pavel au trecut ilegal din proprietatea statului în proprietatea județului Teleorman și în administrarea Consiliului Județean Teleorman.
La câteva zile, au fost închiriate tot ilegal unei firme private.

La data faptelor, Sevil Shhaideh ocupa postul de secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP).

—————–

Sevil Shhaideh s-a prezentat astăzi la sediul Direcției Naționale Anticorupție. Vicepremierul a precizat că are calitatea de suspect într-un dosar de corupție.

La iesiea din sediul DNA, Sevil Shhaideh, a făcut o scurtă declarație.

”Am fost informată asupra calităţii procesuale pe care o am în acest dosar. Am calitatea de suspect și mai multe nu vă pot declara, fiind o anchetă penală în curs. În acest moment mi s-a adus la cunoștință această calitate. Mă prevalez de toate drepturile pe care le am să analizez împreună cu avocatul documentele şi pentru ce sunt acuzată”, a declarat vicepremierul.

Până acum, Sevil Shhaideh a mai fost audiată ca martor în două dosare, care se află pe rol în instanțe.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.