Capitala se pregăteşte de Media Music Awards!

Sursa foto: www.1music.ro

Potrivit organizatorilor, ediția din acest an a galei Media Music Awards va fi organizată în premieră la București, iar în cadrul acesteia vor cânta printre alţii: Lora, Connect-R, Sore , Irina Rimeş, Alina Eremia, Dorian Popa, Fly Project, Ioana Ignat și Liviu Teodorescu.

Sursa foto: www.adpm.ro

„Pe Green Carpet vor sosi nume celebre, artiști care au dominat topurile în ultimul an, precum și multe vedete din showbiz-ul autohton, publicul având astfel ocazia să îi vadă pe viu pe cei pe care îi urmăresc doar la televizor sau pe rețelele de socializare. În cadrul galei Media Music Awards vor fi premiați artiștii care au avut cele mai multe difuzări radio-TV și vizualizări pe YouTube, pe baza statisticilor Media Forest, compania care identifică și monitorizează în timp real aparițiile radio și TV. Astfel, premiile reflectă succesul real al artiștilor români și sunt acordate pe criterii echidistante și transparente”, au precizat, vineri, organizatorii într-un comunicat de presă.

Alina Eremia şi Dorian Popa vor redeveni un cuplu pe scena, fiind cei ce vor prezenta gala Media Music Awards.

Sursa foto: www.1music.ro

„Alina Eremia și Dorian Popa vor fi gazdele Media Music Awards 2017, alăturându-se altor nume celebre care au prezentat marea gală de premii muzicale, printre aceștia amintindu-i doar pe Pavel Bartoș, Sore, Adrian Sînă și Connect-R. (…) Aceștia vor urca pe scenă, în fața a zeci de mii de fani, pentru a prezenta recitalurile celor mai în vogă nume din industria muzicii, precum și pe cei care vor înmâna trofeele Media Music Awards”, se mai arată în comunicat.

Evenimentul muzical va avea loc pe 3 octombrie în centrul comercial ParkLake, din strada Liviu Rebreanu, nr. 4, intrarea dinspre Parcul Titan.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.