Linda Hamilton se întoarce în franciza „Terminator”!

Cea de-a șasea continuare a filmului „Terminator” va reuni din nou două vedete ale filmului original, Arnold Schwarzenegger și Linda Hamilton. Participarea actriței a fost confirmată de producătorul de film James Cameron. Pe lângă personajele consacrate își vor face apariția și o nouă generație de idoli.

Sursa foto: www.vogue.com

Hamilton a interpretat personajul Sarah Conor în primele două serii ale filmului, din anii 1984 și 1991. Cameron, în calitate de producător al celui de-al șaselea film, va încerca să revigoreze franciza, a cărei ultime serii „Terminator: Genisys” (2015) nu a primit recenzii bune.

„Având în vedere cât de importantă a fost Linda pentru rolurile feminine, revenirea ei în noul film va fi, de asemenea, un lucru semnificativ”, a spus Cameron.

Castingul nu s-a terminat, iar rolul principal este în continuare liber.

”Suntem în căutarea unei tinere de 18 ani pentru rolul principal. Mai avem timp. Vor fi mai multe personaje noi, dar îi vom avea pe Arnold și Linda” , a adăugat Cameron.

Acest film este conceput ca parte a unei trilogii, ce va putea fi vizionat ca un film de sine stătător sau parte a unei povești mai ample. De asemenea, este continuare filmului ”Terminator 2: Ziua Judecății”, ignorându-le pe celelalte trei.

Acesta va fi regizat de cel care a realizat filmul „Deadpool”, Tim Miller, iar filmările vor debuta în luna martie 2018.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.