Gabriela Firea cere mobilizare în caz de vreme rea!

Primăria Capitalei cere mobilizare în toate instituțiile din subordine. Gabriela Firea susține totuși că bucureștenii nu au motive să se panicheze din cauza vremii.

Edilul a atras atenţia că proprietarii sau administratorii de clădiri au responsabilitatea de a face reparaţii care să prevină eventualele incidente.

De asemenea, firmele care dețin panouri sau alte structuri publicitare au fost atenționate să ia toate măsurile de punere în siguranță a acestora.

Totodată, direcțiile de specialitate din cadrul Municipalității trebuie să verifice pe teren în ce stare sunt structurile publicitare și să ia măsuri în cazul în care acestea reprezintă un risc pentru siguranţa cetăţenilor.

În plus, Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement dar și ADP-urile de sector trebuie să toaleteze copacii din zonele verzi și de pe marginea strazilor, astfel încât să fie evitate posibilele tragedii cauzate de căderea crengilor.

Reamintim că meteorologii au transmis o informare potrivit căreia, până mâine seara, instabilitatea atmosferică va fi accentuată şi se vor înregistra ploi torenţiale, descărcări electrice şi grindină. Cantitatea de precipitaţii poate ajunge la 40 de litri pe metru pătrat, iar rafalele de vânt vor depăşi 60 de kilometri la oră.

 

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.