Titan Quest

Sursa foto: Gamezebo

Înainte de a vă apuca de Titan Quest, este necesar să faceți câteva ajustări majore în programul vostru zilnic. Va trebui să renunțați la mâncare, somn, televizor, prieteni, serviciu și la contactul cu lumina soarelui. Oricare dintre aceste apucături ciudate pe care presupun că le aveți nu va face altceva decât să vă știrbească din timpul pe care acest joc cu adevărat titanic îl consumă cu regularitate.

Dacă aveți cont pe Steam, recomandarea este de a încărca jocul pe această platformă, atât pentru accesarea sistemului de achievements, cât și pentru interacțiunea multiplayer cu alți utilizatori de Steam. Atenție însă, este foarte important să vă faceți o echipă multiplayer pe care să vă puteți baza, pentru că, la fel cum se întâmplă în multe jocuri de acest gen, veți întâlni cu siguranță jucători de tip “Gimme Gimme” care nu fac altceva decât să se țină după voi și să vă ceară non-stop să le dați tot felul de obiecte. Doar știți foarte bine cum funcționează Gimme Gimme Sumthin’, cântecul gamerilor care mereu vor câte ceva…

Un mare avantaj al acestui joc este acela că puteți transfera obiectele de la un caracter la altul, astfel că un mag care va găsi un arc bun îl poate depozita în stash-ul comun pentru ca arcașul care știe ce să facă cu el să îl poată recupera ulterior.

Cu excepția lui “Avatar of Thanatos”, toate celelalte achievements pot fi obținute urmând cursul firesc al jocului. Inițial, “Avatar of Thanatos” ne cerea să omorâm un million de mobs, dar după ce utilizatorii s-au plâns pe forumuri, spunând că nu le ajunge o viață de om pentru a realiza această cerință, producătorii au făcut o modificare majoră, scăzând numărul mobilor la 500.000. În felul acesta “Avatar of Thanatos” a devenit simplu de realizat și sunt convins că nu vă va lua mai mult de 30-40 de ani pentru a vă putea mândri cu această performanță.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.