Celia și-a făcut revenirea în această dimineață la matinalul București FM! Vezi ce secrete ne-a dezvăluit!

Pentru că sunt în perioada de promovare a noului lor single „La două capete”, în această dimineață Răzvan și Bari i-au avut invitați pe Celia și Karym. Să nu uităm că acest single este revenirea Celiei după o absență de mai bine de 4 ani.

 

Invitații nu numai că s-au distrat în direct, dar au și discutat atât de relaxat de parcă ar fi avut o ieșire cu prietenii în oraș. Și cu această ocazie matinalii au reușit să îi „tragă de limbă” până când Celia a povestit în exclusivitate cum a ajuns să cânte melodia „Trag aer în piept”, iar Karym a promis că vine special la radio să îi atribuim un întreg calup de știri în matinal.

 

Celia ne-a povestit cum a fost în Australia, Karym ne-a spus cum e în Brăila, cert este că amândoi au răspuns la unison când a venit vorba de o altă evenuală colaborare.

 

Au râs, au glumit, s-au amuzat pe baza titlului piesei lor și i-au găsit tot felul de unghiuri de interpretare comice. Așa a ieși declarația lui Karim „Nu e chiar frumos când tu dai totul și dintr-o dată apare și al treilea cap.”

Dar, dacă sunteți curioși să aflați tot ce s-a discutat, vă invit să urmăriți clipul video.

Lasă un răspuns