A început Târgul internaţional de mobilă, echipamente și accesorii BIFE-SIM!

Bucureștiul este locul ideal pentru concerte, evenimente și târguri, mai ales în ultima perioadă.

Prin intermediul BIFE-SIM, Romexpo susține producătorii români și importatorii asigurându-le o platformă de expunere organizată la standarde internaționale, un spațiu unde timp de cinci zile aceștia își prezintă produsele și serviciile direct celor interesați să le achiziționeze.  Astfel, astăzi a început Târgul internțional de mobilă, echipamente și accesorii din România ce se va încheia pe 17 septembrie.

Sursa foto: www.facebook.com/BIFESIM

BIFE-SIM aduce în prim-plan atât tehnologiile şi metodele de realizare a pieselor de mobilier, cât şi stilurile în tendinţe.

Producători din toată lumea vor expune şi prezenta mobilier clasic, dar şi modern, realizat din lemn masiv şi combinat cu diverse materiale şi accesorii (piele, sticlă, textile decorative) sau chiar pictat manual.

Evenimentul este organizat de Romexpo, în parteneriat strategic cu Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România (APMR) şi împreună cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România (CCIR) şi Asociaţia Clubul Român de Mobilă (ACRM).

BIFE-SIM a devenit o expoziție de prestigiu, la care cererea crește de la un an la altul. Ne bucurăm că există acest interes și vestea bună pe care vrem să le-o dăm celor care-și doresc standuri mai mari de expunere a produselor este că Romexpo se va extinde foarte curând, iar ediția de anul viitor ne va permite altă abordare a Târgului internaţional de mobilă, echipamente și acesorii BIFE – SIM”, a declarat Aurica Sereny, preşedinte APMR.

La rândul său, Mihai Costriș, directorul general al Romexpo, a arătat că gradul de

Sursa foto: www.facebook.com/BIFESIM

internaționalizare al acestei ediții este de 18%, în creștere cu 5% față de ediția precedentă.

”Participanții internaționali sunt interesați de stabilirea unor relații de afaceri cu producătorii români, fapt ce sporește calitatea exportului și importului pe piața mobilei și cea a prelucrării lemnului”, a adăugat el.

La eveniment vor fi reprezentante ţări precum Austria, Bulgaria, China, Cehia, Germania, Grecia, Italia, Macedonia, Moldova, Polonia, România, Rusia, Ucraina, Ungaria.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.