AlphaBetty Saga

Sursa foto: Softpedia News

AlphaBetty Saga se numără printre jocurile de pe Facebook unde puteţi ajunge la ultimul nivel fără a cheltui bani reali. Jocul face parte din setul King, celebru în primul rând pentru Candy Crush Saga, acest adevărat fenomen social despre care vom vorbi cu siguranţă într-o rubrică viitoare.

Dacă limba română ne este prietenă, nu vom avea mari probleme în a completa primele 410 niveluri din AlphaBetty Saga. Un joc perfect nu este imposibil, dar asta ar presupune puţin mai multă răbdare şi atenţie la fiecare nivel în parte pentru a obţine toate cele trei stele King de dificultate.

Se pare că această ierarhie bazată pe stelele King este foarte apreciată de către utilizatori, drept pentru care cele 1230 de stele pe care le puteţi obţine vă asigură un salt semnificativ în clasament. Există și un add-on de câteva zeci de niveluri noi, un pic mai dificile decât primele dar nici acestea nu constituie un impediment în a ajunge până la finalul jocului.

AlphaBetty Saga este un joc al literelor şi al cuvintelor ce pot fi alcătuite din acestea. Recomand ca la începutul aventurii să alegeţi setările pentru limba română, o limbă mult mai flexibilă în ceea ce priveşte lungimea cuvintelor, foarte importantă pentru obţinerea de punctaje consistente. Jocul permite folosirea formelor flexionare, drept pentru care cunoaşterea semnificaţiei cuvintelor reprezintă o necesitate.

Înainte de a începe acest joc, va trebui să răspundeţi la o întrebare simplă: ”Vă pricepeţi la limba română?”. Dacă aveţi sentimentul că răspunsul este DA, vă asigur ca AlphaBetty Saga este unul dintre puţinele jocuri virtuale cu litere care pot infirma sau confirma acest răspuns.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.