Martina Hingis şi Jamie Murray, câștigătoare la dublu mixt la US Open

Sursa foto: eurosport.com

Elveţianca Martina Hingis şi britanicul Jamie Murray au câştigat astăzi titlul în proba de dublu mixt la US Open. Cei doi au învins în finală cuplul alcătuit din taiwaneza Chan Hao-Ching şi neozeelandezul Michael Venus cu 6-1, 4-6, 10/8.

Hingis, fostă nr. 1 mondial la simplu şi la dublu feminin, a obţinut, la 36 de ani, al 24-lea său titlu de Mare Şlem, al şaptelea la dublu mixt, şi asta după 20 de ani de la victoria obţinută în faţa lui Venus Williams la US Open 1997, la doar 16 ani.

Jamie Murray, fratele mai mare al lui Andy Murray, are în palmares cinci titluri de Mare Şlem, dintre care trei la dublu mixt.

Hingis şi Murray au câştigat deja titlul la Wimbledon în luna iulie, la începutul colaborării lor, şi sunt neînvinşi, cu un bilanţ de 10 victorii în tot atâtea meciuri disputate împreună.

Hingis mai poate câştiga un titlu la US Open 2017, la dublu feminin, unde, alături de taiwaneza Chan Yung-Jan, va disputa duminică finala împotriva jucătoarelor din Cehia, Lucie Hradecka şi Katerina Siniakova.

Lasă un răspuns