Mira lansează un nou single! Vezi videoclipul oficial!

Odată cu trecerea verii se încheie și iubirile specifice acestei perioade. Și cum vara care tocmai s-a sfârșit a fost intensă, cum altfel puteau fi poveștile de dragoste?

Tot o iubire de-o vară a inspirat-o și pe Mira pentru noua piesă care se numește ”Uit de tine”. Evident, după cum se înțelege din titlu, povestea este una în care ne putem regăsi cu toții. ”Personajul se îmbată cu amintiri dintr-o relație trecută și refuză sau nu se poate concentra pe prezent”, spune regizorul clipului, SAN.

Single-ul este o coproducție Global Records și Cat Music.

MIRA și-a făcut apariția în lumea muzicii în 2012, alături de DJ Marc Ryan și tot în același an a participat la show-ul ”Vocea României”, în echipa lui Marius Moga. În 2013 a început o colaborare cu Allexino, cu care a lansat piesele ”Loving You” și ”In Love”. În 2014 MIRA colaborează pentru piesa ”Zi-mi ceva” cu Zhao, proiect care a ajutat-o să semneze cu Global Records. Melodii precum ”Dragostea nu se stinge”, ”Bella” sau ”Fete din Balcani”, o colaborare cu Corina și Skizzo Skillz, care a adunat 65 de milioane de vizionări pe YouTube – sunt doar câteva dintre proiectele care au consacrat-o ca artistă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.