Google ne ajută să ne planificăm vacanțele!

Sursa foto: magnanews.ro

Vacanțele pot fi greu de planificat. Trebuie stabilite detalii în ceea ce privește locația, cazarea și itinerariul. Google vine în ajutorul românilor cu noi servicii de căutare care să faciliteze aceste alegeri.

Sursa foto: www.thetrends.ro

Este vorba despre ”Zboruri” și ”Destinații” în România, prin care pot fi planificate vacantele viitoare. Cele două servicii au interfață în limba română și informații despre preturi în lei.

Tor ce trebuie să faceți este să căutați pe Google o țară, oraș sau continent, alături de cuvintele „călătorie” sau „destinație”. Rezultatele vă vor da mai multe opțiuni și variante pentru locul pentru care vreți să optați, inclusiv informații legate de zboruri și hoteluri. Căutarea poate fi și personalizată, în funcție de preferințe în ceea ce privește numărul de stele al hotelului.

Alte informații pe care vi le pot oferi aceste servicii sunt cele legate de vreme în diferite perioade ale anului.

Noua funcție vă va furniza și cele mai frecvente itinerarii pentru destinația aleasă.

În ceea ce privește serviciul ”Zboruri”, acesta va genera cele mai potrivite opțiuni, în funcție de cost și comoditate, dar și sfaturi și alternative ce pot reduce costul călătoriei. De asemenea, veți fi atenționați despre creșterea sau scăderea prețurilor zborului.

 

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.