Spectacole și ateliere pentru copii în cadrul Festivalul Internațional ”Teatru, stradă și copil”

Ajuns la ediția a VI-a, Festivalul Internațional de Teatru dedicat copilului și întregii familii ”Teatru, stradă și copil”, organizat de Teatrul de Animație Țăndărică cu sprijinul Primăriei Municipiului București are loc în perioada 10-17 septembrie.

Festivalul face parte din proiectul Stagiunea de vară, aflat sub motto-ul: ”Fă ceva diferit! Du un copil la teatru azi!”

Prin intermediul acestui festival, Teatrul de Animație Țăndărică are ca scopuri principale conștientizarea, dezvoltarea și educarea copiilor prin cultură, promovarea valorilor cultural artistice contemporane naționale și internaționale, educarea publicului prin intermediul artei teatrale vizuale și de animație, etc.

Din dorința de a pătrunde în zone lipsite de acces la cultură, Teatrul de Animație Țăndărică a implementat proiectul cultural Teatrul pentru toți prin achiziționarea unui teatru-cort în care se desfășoară stagiunea de vară a Festivalului „Teatru, stradă și copil”, astfel luând ființă un proiect cu caracter unic în peisajul teatral local și internațional.

A treia etapă a Festivalului „Teatru, stradă și copil” va avea loc la Teatrul Itinerant Țăndărică din Parcul Lumea Copiilor și cuprinde, în cele opt zile de festival, o gamă diversificată de spectacole susținute de trupe de teatru naționale și internaționale (Ungaria, Marea Britanie, Germania, Cehia, Coreea de Sud), workshop-uri interactive, spectacole de improvizație și multe alte surprize.

Intrarea la toate spectacolele și atelierele va fi GRATUITĂ în limita locurilor disponibile: 192 de locuri în sala de spectacol, 25 de locuri la ateliere. Spectatorii vor primi tichete cu numărul locului.

Vezi AICI PROGRAMUL COMPLET al Festivalului „Teatru, strada si copil”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.