Fair play-ul domina in Campionatul Sports Events

Miercuri, 6 septembrie Campionatul de Fotbal Sports Events a continuat cu etapa a 2-a.
In Liga I, Kruk in urma unei prestatii foarte bune, aduna primele puncte in clasament in dauna Unicredit pe care ii invinge cu 7-3.
Poate cel mai spectaculos meci al etapei a fost confruntarea dinte Radio Romania si Cyrom, incheiata indecis 7-7. Am vazut multe faze de calitate etalate de cele 2 echipe, in care Radio Romania a gestionat jocul din punct de vedere tactic, acest lucru aducandu-le un punct pe tabela.

Bitdefender se pot considera ghinionistii etapei, inregistrand a doua infrangere consecutiva in campionat. Se inclina in fata VTM cu 4-3 intr-un meci in care au luptat mult pentru egalare, au reusit-o dar nu au putut gestiona foarte bine finalul de meci.
Apa Nova sparge gheata impotriva HPE 1 de care dispune cu 4-1 la capatul unui meci in care oaspetii au acuzat din nou lipsa de efectiv, lucru la care s-a adaugat si eliminarea lui Andrei Craciun in repriza a doua, astfel echipa fiind nevoita sa evolueze in doar 4 jucatori de camp.

In Liga II, HP Inc. reuseste 7 goluri in poarta celor de la Adobe in detrimentul a doar 1 primit si are maximul de puncte dupa 2 etape.
Gameloft inregistreaza prima victorie a sa invingand SAP cu 7-3 dupa un recital Adrian Romega, autor a 3 goluri.
Duelul echipelor noi este castigat de Optaros care invinge la scor, 8-3 pe Deloitte. Nu putem sa nu remarcam prestatia excelenta a lui Mihai Alexandru, autor a nu mai putin decat 5 goluri.

Un meci foarte echilibrat si apreciat de cei ce l-au urmarit au oferit HPE 2 si UPC. Chiar daca scorul final a fost 3-0 in favoarea oaspetilor, acestia s-au desprins pe tabela doar pe final ca urmare a doua greseli individuale ale adversarilor. In urma acestui rezultat UPC bifeaza 2 victorii consecutive fara gol primit.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.