Taylor Swift a revenit în forță cu un nou single!

Sursa foto: www.justjared.com

Noul single al cântăreţei Taylor Swift, „Look What You Made Me Do”, cu care a intrat în topul revistei americane „Billboard” pe locul 77 săptămâna trecută, a urcat pe primul loc, cu 84,4 milioane de reproduceri în SUA și 353.000 de vânzări într-o singură săptămână.

 

Sursa foto: www.brit.co

„Look What You Made Me Do”, un single sumbru cu ritmuri dance, este prima melodie a lui Taylor Swift de pe albumul „Reputation” și care a surclasat piesa „Despacito”. Aceasta din urmă se află acum pe locul al doilea în Top 100 al revistei „Billboard”.

Starul pop, cu acest single, a bătut recordul de difuzare într-o singură zi pe site-ul de streaming Spotify, unde aceasta a revenit după un boicot al platformei de muzică.

„Look What You Made Me Do” este acum cel al doilea cântec ca difuzare de pe toate platformele de muzică, după fenomenul viral din 2013, „Harlem Shake”, potrivit serviciului de monitorizare Nielsen Music.

Single-ul deţine recordul în materie de descărcări de piese din acest an – 353.000, depăşind hit-ul lui Justin Timberlake de vara trecută „Can’t Stop the Feeling!”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.