Femeile poartă doar cinci articole de îmbrăcăminte din garderobă

Sursa foto: www.ziardecluj.ro

Femeile poartă doar două treimi din hainele pe care le au în garderoba lor și cel mai adesea, alegerea lor se limitează la cinci articole de îmbrăcăminte preferate.

Acestea sunt rezultatele unui studiu realizat de organizația non-guvernamentală Oxfam. Doamnele au o slăbiciune aparte pentru un număr minim de obiecte vestimentare, însă niciodată nu elimină nici măcar o treime din ceea ce este disponibil în garderobă.

Alegerea femeilor se concentrează pe cinci stiluri preferate care includ, de obicei, o pereche de blugi, câteva tricouri, bluze sau veste. O treime dintre reprezentantele sexului frumos aleg aceeași pereche de pantaloni negri în fiecare seară când ies însoţite în oraş și 70% au încredere în rochia lor preferată la ocaziile speciale.

Motivul pentru care 75% dintre doamne poartă un set specific de haine este că acestea le vin bine și sunt confortabile. Restul de 25% susţin că pur şi simplu nu au timp să se gândească ce anume să îmbrace, iar 10% dintre toate aleg stilul pentru care primesc cele mai multe complimente.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.