Bucătării pe roți pe străzile Bucureștiului

Bucureștenii sunt așteptați astăzi la o parada ”deliciosă” pe străzile Bucureștiului! Pofticioșii se pot bucura de preparate gustoase din bucătăria mexicană, dulciuri speciale sau mâncare japoneză preparate în aproximativ 30 de food trucks.

Traseul ineditei parade este: Băneasa – Kiseleff – Piaţa Victoriei – Piaţa Romană – Piaţa Unirii – Piaţa Constituţiei – Uranus – Mihalache – Bulevardul Expoziţiei – Romexpo.

Sursa foto: www.noizz.ro

Printre aceste autovehicule, care sunt, de fapt, bucătării pe roţi, se numără: ”Meat Busters” (afacere ce e revoluţionat conceptul de sandwich prin metoda de carne gătită lent, afumată în cuptor de ceramică), ”Nori Yakitori” (primul food truck cu mâncare japoneză din România), ”Camionetta” (pizzerie mobilă), ”Delicii pe Roţi” (un atelier de făcut vafe cu dulceaţă, ciocolată, cremă de brânză ori rucolla, într-o maşină de epocă), ”Duma’s Van” (bucătărie mexicană pe patru roţi, bazată pe ingrediente fără aditivi chimici alimentari).

Și asta nu e tot! În multe dintre camionete, curioşii vor avea ocazia să se întâlnească cu chefi cunoscuți din România, câştigători ai marilor show-uri culinare televizate, proprietari de restaurante celebre din toată ţara şi promotori ai curentului street food în România.

Odată ajunse la destinaţie, la Romexpo, camionetele îşi vor găsi un loc de parcare cât mai bun, iar bucătarii vor începe pregătirile pentru Bucharest Street Food Carnival.

Parada este un preambul la evenimentul Bucharest Street Food Carnival, ce are loc de joi până duminică şi este prezentat drept ”cel mai mare carnaval de street food din Europa de Est”.

Lasă un răspuns