Rapperul Lil Wayne, spitalizat de urgenţă în urma unor crize

Rapperul Lil Wayne, câştigător al mai multor premii Grammy, a fost dus de urgenţă la spital, duminică, după ce a suferit o criză şi a fost găsit în stare de inconştienţă în camera sa de hotel din Chicago, informează luni Reuters citând site-ul de informaţii mondene TMZ.

Lil Wayne, în vârstă de 34 de ani, care a devenit unul dintre cele mai importante nume de pe scena muzicii rap de-a lungul a două decenii de activitate, a suferit ulterior o a doua criză în spital, a adăugat TMZ, fapt confirmat pentru acest site de reprezentantul artistului.

Reuters menţionează că nu a putut lua legătura cu reprezentanţii rapperului pentru a confirma informaţiile.

Incidentul vine după mai bine de un an după ce vedeta rap, printre ale cărui premii Grammy se numără cel obţinut pentru cel mai bun album rap în 2008 pentru ‘Tha Carter III’, a fost tratat după ce a suferit două crize minore, după cum au declarat reprezentanţii săi.

În urmă cu patru ani, Lil Wayne, pe numele său real Dwayne Michael Carter Jr, a petrecut câteva zile într-un spital din Los Angeles, el declarând ulterior pentru postul de radio Power 106 că suferă de epilepsie şi este predispus la crize.

Lil Wayne urma să susţină un concert în Las Vegas duminică noapte.

Rapperul născut în New Orleans şi-a început cariera de artist profesionist la vârsta de nouă ani, când a devenit cel mai tânăr artist care a semnat cu Cash Money Records.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.