Campionatul de fotbal Sports Events debutează astăzi cu etapa 1

Astăzi începe o nouă ediție de fotbal pe teren redus marca Sports Events, la start fiind aliniate 16 echipe din cele mai prestigioase companii din București.
Ediția din această toamnă se anunță din nou una foarte disputată.

În Liga 1 suntem curioși să aflăm cine se va bate cu șanse reale la semifinale. Echipele Apa Nova, VTM și HPE 1 pleacă din postura de favorite certe, iar Radio România ar putea fi una dintre candidatele la semifinale. Unicredit, după un prim sezon foarte bun în Liga 1, dorește să își îmbunătățească și mai mult jocul și ținta cu siguranță va fi semifinalele. Cyrom, Kruk și Bitdefender, deși vin din postură de nou promovate, vor să lase o impresie bună și să încurce multe dintre calculele hârtiei.

În Liga 2, luptă pentru primele locuri se va da cu siguranță până în ultimele etape. Cei care au încercat fără succes promovarea anul trecut, Gameloft și SAP, se vor duela de această data cu echipele care vin din Liga 1, Adobe și HPE 2, dar și cu echipele noi apărute Deloitte și Optaros. UPC și HP Inc., echipe cu state vechi în acest campionat și care au activat și în Liga 1, doresc să lase în spate prestațiile de anul trecut, unul nu așa de productiv și să se înscrie pe unul din locurile promovabile.

Suntem cu toții nerăbdători să începem acest nou sezon astfel că vă așteptăm pe toți, așa cum ne-am obișnuit, cu începere de la 20.00 la terenurile de fotbal de la Sud Arena.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.