Distracție și spectacole pentru bucuresteni de Ziua Prieteniei!

Sursa foto: www.sector5.ro

Sărbatoare mare astăzi în Parcul Sebastian din Capitala cu ocazia Zilei Prieteniei!

Bucureștenii sunt așteptați astăzi de la ora 17:00 alături de prieteni la această zi specială care va fi celebrată prin dans, muzică, fotografie și arte plastice, totul pentru ca cei prezenți să sărbătorească prietenia așa cum trebuie.

Pe lângă asta, vor fi organizate expoziții de pictură, iar copiii proveniți din medii vulnerabile care au participat la Proiectul ”Vara Urbană #refresh5” vor face demonstrații de dans și vor primi diplome și ghiozdane echipate pentru școală.

Deasemenea, si copiii de la Cubul Sportiv al Armatei Steaua București cu rezultate foarte bune la competițiile sportive vor primi și ei diplome și echipamente sportive.

Sursa foto: Andrei Tobosaru

Și pentru ca această sărbătoare să fie cu adevărat specială, cei prezenți se vor putea bucura și de Caruselul Prieteniei care va funcționa pe toată perioada spectacolului, inclusiv în weekend!

De la 18:30 participanții se vor bucura de muzica lui Smiley într-un concert inedit al artistului in vreme ce o oră mai târziu, CRBL va urca pe scenă și va susține și el un concert de neuitat.

 

 

Lasă un răspuns