Controverse la Teatrul Odeon!

Foto: ”Švejk”, teatrul-odeon.ro

Situație controversata la Teatrul Odeon!

La numai 4 zile după prelungirea contractului de management, directorul instituției, Dorina Lazăr, a primit o înștiințare prin care i se comunica faptul că acest contract a încetat.

În interviul acordat București FM, actriţa Dorina Lazăr a explicat, că, deși actul este înregistrat în data de 24 august, a fost trimis la Teatrul Odeon abia pe 30 august, aproape de ora 16:00.

În această perioadă echipa teatrului este în concediu, așa că, dintr-o întâmplare, jurista teatrului se afla în sediu și a putut prelua actele trimise de PMB.

Faptul că Dorina Lazăr era în teatru, și nu în vacanță, nu miră pe nimeni, fiind cunoscut devotamentul său pentru această instituție. Și la momentul interviului era tot la treabă, pentru că urmează o serie de turnee, contractele trebuie onorate, șantierul e în plină desfășurare, noua stagiune se apropie.

Activitatea teatrului merge înainte, spune Dorina Lazăr, cu diferența că nu mai are drept de semnătură.

Pe de altă parte Dorina Lazăr spune că pregătirile pentru noua stagiune decurg normal, la fel și lucrările de reparații care se fac la sediul instituției.

Actriţa a încercat fără succes să ia legătura cu Primăria Capitalei. Probabil, spune Dorina Lazăr, va trimite o adresă directorului Direcției Cultură, Sport, Turism, Traian Petrescu, pentru că dorește să afle motivele pentru care a fost demisă, deoarece nu a primit raportul la care se face referire în decizia de încetare a contractului de management.

Amintim că Primăria Capitalei a anunțat ieri, printr-un comunicat de presă, că mandatul directorului de la Teatrul Odeon încetează și că această funcție va fi ocupată provizoriu de actorul Cristian Șofron.

București FM a solicitat precizări din partea Municipalității pe marginea acestui subiect, însă reprezentanții instituției nu au dorit să facă alte declarații față de comunicatul amintit.

De asemenea, Cristian Șofron a declarat că nu a primit nicio înștiințare de numire, din partea Primăriei, până în acest moment.

Sursa: Andreia Bârsan

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.