Insula Artelor din Parcul Titan încă vă așteaptă!

Cele mai bune filme ale anului pot fi urmărite, în continuare, pe Insula Artelor din Parcul Titan.
Până pe 17 septembrie are loc cea de-a V-a ediție a evenimentului „Cinema în aer liber”.

Diseară, de la ora 21:00, va fi proiectat filmul ”Toni Erdmann”, nominalizat la Oscar, Globurile de aur și BAFTA pentru cel mai bun film străin al anului.

Mâine, bucureștenii pot vedea pelicula ”Vremea Țiganilor” , regizată de Emir Kusturica, câștigătorul premiului ”Cea mai bună regie” de la Cannes și nominalizat pentru premiul Cesar la categoria ”Cel mai bun film străin”.

Vineri, 1 septembrie, de la ora 21:00, va rula filmul ”American Beauty” în regia lui Sam Mendes, o tragi-comedie neagră, o Lolita ultramodernă care a devenit peste noapte film cult. O isterie în masă, o revoluție în cinema și… o superbă criză de identitate. ”American Beauty” este povestea lui Lester Burnham (Kevin Spacey), un bărbat între două vârste, care-și dezvoltă o pasiune periculoasă și nesănătoasă pentru o apetisantă adolescentă, cea mai bună prietenă a fiicei sale.

Sâmbătă, de la ora 21:00, în regia lui Cameron Crowe, bucureștenii vor viziona filmul ”Vanilla Sky”. Actorii Tom Cruise, Cameron Diaz, Penelope Cruz vor da viață personajelor din film.

Duminică, ”Fata Necunoscută” în regia lui Jean-Pierre Dardenne și Luc Dardenne va rula de la ora 21:00.

Pe 5 septembire, de la ora 21:00, se va proiecta filmul ”Confesiunea unui anonim”. Regizorul Joel Coenn împreună cu actorii Billy Bob Thornton dau viață poveștii personajului Ed Crane.

Miercuri, 6 septembrie, se va vedea filmul „Ana, mon amour” în regia lui Călin Peter Netzer.

Joi, „Tata în călătorie de serviciu” va putea fi urmărit pe ecranul amenajat în parcul Titan.

Vineri veți putea urmari filmul ”Cea mai fericită zi din viața lui Olli Maki” în regia lui Juho Kuosmanen.

Ziua de sâmbătă aduce filmul ”Pisică albă, pisică neagră” de Emir Kusturica, iar duminică, ”Complet străini” realizat de Paolo Genovese, va rula în parcul Titan.

În ultima săptămână, de pe 12 pană pe 17, se pot vedea filmele ”Despre trup și suflet”(regia: Enyedi Ildiko), ”Vara s-a sfârșit”(regia: Radu Potcoavă), ”Tanna”(regia: Martin Butley), ”Eu, Daniel Blake”(regia: Ken Loach), ”Viața e un miracol”(regia: Emir Kusturica) și ”Hurt for the wilderpeople”(regia: Taika Waititi).

Intrarea este liberă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.