Consilierii generali ai Capitalei se întrunesc astăzi în ședință!

Printre proiectele pe care urmează să le dezbată figurează acordul pentru realizarea unei centuri verzi în București, trecerea a două părți din Spitalul Filantropia în administrarea Ministerului Sănătății în vederea amenajării Centrului de Transfuzie Sanguină și a Institutului Național de Recuperare, dar și suplimentarea numărului de vouchere pentru cumpărarea de biciclete.

Consilierii generali urmează să se pronunțe și asupra cumpărării unui sistem de automate de comercializare a titlurilor de călătorie pentru transportul public și a realizării unor spații de cazare și un cimitir pentru câini și pisici.

Conform unui alt proiect de hotărâre, titlul de cetățean de onoare al Capitalei ar urma să fie conferit antrenorului Mircea Lucescu, pentru merite sportive.
De asemenea, CGMB va dezbate un proiect care prevede acordarea de premii de mii de lei pentru elevii bucureșteni-olimpici internaționali.

Un alt punct de pe ordinea de zi prevede majorarea cu peste 30% a tarifelor de transport şi distribuţie a energiei termice practicate de RADET.
Primăria Generală dă asigurări că majorarea nu va afecta consumatorii casnici.

De asemenea, proprietarii de terenuri din Bucureşti vor fi obligaţi să combată ambrozia, plantă care cauzează alergii severe, dacă un proiect de hotărâre în acest sens va fi adoptat de CGMB.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.