Traseu de cicloturism şi drumeţie, în Parcul Natural Văcăreşti

Un traseu de cicloturism și drumeție a fost amenajat în Parcul Natural Văcărești. Acesta se întinde pe o distanţă de 8 kilometri și este alcătuit din două părţi: poteca ”belvedere” și poteca ”printre bălţi”.

”Aceasta se desfășoară pe digul care împrejmuiește parcul, coborând în interior, pe potecile principale. Accesul se poate face pe două intrări: Splaiul Unirii 168 și rampa de intrare în parc, din direcția strada Săvinești. Traseul se parcurge în aproximativ 60 de minute”, se arată într-un comunicat transmis de Asociația Parcul Natural Văcărești.

Traseul este permis adulţilor şi copiilor însoţiţi de părinţi, care au biciclete echipate pentru terenuri accidentate.

În plus, în Parcul Natural Văcărești, va continua programul „Biciclești în Văcărești”, prin organizarea unui concurs de mountain bike — Bucharest MTB Race, eveniment de tip XCO ce va avea loc pe data de 4 noiembrie.

2 COMENTARII

  1. Era de asteptat! Din pacate, ptr mine aceasta vine prea tarziu: acea zona nu mai este in traseul de care sunt interesat. In 2002 circulam pe coronamentul digului cel mare de la Spitalul Sf Ioan pana la Podul Vitan Barzesti si imi spuneam ca daca nimeni nu se atinge de aceasta balta , candva va fi aici ca in Delta Dunarii. De pe atunci apareau pasari rare cum ar fi cocorii, starcii si uneori egretele.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.