Distractie cu inghetata in Herastrau in weekend!

Idee inedita de petrecut timpul liber in Bucuresti – Festivalul inghetatei artizanale.
Toti bucurestenii pentru care inghetata reprezinta desertul suprem sunt asteptati pana duminica in parcul Herastrau, la Roaba de Cultura.

Un atu al festivalului este prezentarea noii metode de preparare al acestui desert iubit de multi inca din copilarie…inghetata este preparata din ingrediente naturale de catre gelatieri cunoscuti din domeniu, spre deosebire de clasicele combinatii de chimicale fabricate pe banda rulanta.

Vreme de trei zile copiii se vor bucura in Herastrau de jocuri, concursuri, piese de teatru si muzica in timp ce pentru adulti vor fi organizate concerte in aer liber.
Exista si o sectiune dedicata specialistilor care vor vorbi despre inghetata artizanala si vor explica avantajele unui produs care este atat sanatos cat minunat din punctul de vedere al aspectului.

Festivalul, care incepe astazi de la ora 17:00, propune vizitatorilor o multitudine de arome astfel incat fiecare bucurestean va gasi aroma preferata.
Tot ce aveti de facut este sa ajungeti in parcul Herastrau pana duminica la ora 22:00 si sa va bucurati de inghetata prezentata!

Text & foto: Andra Radu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.