Bucureşti FM îţi prezintă agenda culturală a evenimentelor de luni

CINEMA

* La Cinema Elvira Popescu, de la ora 19:30 are loc avanpremiera documentarului „Ţara moartă”, în prezenţa regizorului său, Radu Jude. Acest eseu documentar a fost realizat

Sursa foto: www.aarc.ro

utilizându-se peste 500 de fotografii din cele peste 8500 ale colecţiei Costică Acsinte, texte de Emil Dorian şi fragmente de pe coloana sonoră a filmelor de propagandă din anii ’30-’40.

* La Grădina cu filme a Creart, de la ora 21 rulează thillerul „Gone Girl / Fata dispărută”, în care Ben Affleck interpretează pe un soţ fericit și împlinit a cărui viaţă ia o întorsătură tragică, când Amy, soţia sa, dispare fără urmă din locuinţa lor de pe râul Mississippi, el devenind suspectul principal.

TEATRU

La sala George Constantin a Teatrului Nottara, de la ora 18:30 are loc o reprezentație cu piesa „Mitică Popescu” de Camil Petrescu regizată de Roman Ilin Feodori din Rusia şi jucată de actorii: Răzvan Bănică, Ioana Calotă, Şerban Gomoi, Cristina Juncu.

MUZICĂ

Diana Tudor (voce) şi Alexandru Burcă (claviaturi) vă vor introduce în fermecătoarea lume muzicală a boemei pariziene şi bucureştene de altădată, începând cu ora 20:30, la Serendipity.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.