Concerte, expoziţii şi spectacole de teatru în parcurile din sectorul 3

Parcurile Alexandru Ioan Cuza şi Titan vor găzdui în acest weekend o expoziţie tehnică de intervenţie militară, o zonă amenajată cu hamace pentru relaxare şi un spectacol de teatru.

Astfel, sâmbătă, în Parcul Alexandru Ioan Cuza, bucureştenii vor putea vizita, între orele 17.00-21.00, o expoziţie tehnică de intervenţie specifică.
În cadrul expoziţiei vor fi deschise ateliere de prezentare şi lucru cu autospecialele de intervenţie.
Tot aici vor avea loc exerciţii demonstrative de acordare a primului ajutor medical calificat, cu sprijinul personalului din cadrul Centrului de Formare şi Pregătire în Descarcerare şi Asistenţă Medicală de Urgenţă.

Totodată, Parcul Titan va găzdui sâmbătă, de la ora 17.00, evenimentul ‘La hamace’.
Spaţiile din apropierea scenei de lângă lac se vor transforma într-o zonă de relaxare neconvenţională în aer liber prin amplasarea a 50 de hamace.

Tot aici, dar de la ora ora 19.00, Teatrul Masca va prezenta spectacolul ‘Zidul’, iar de la ora 20.00 va fi pusă în scenă piesa ‘Vânt de primăvară prin piersici’.

De asemenea, Primăria Sectorului 3 aduce şi în acest weekend, în cadrul stagiunii estivale din parcurile Alexandru Ioan Cuza şi Colţea ,o varietate de stiluri muzicale.

Astfel, vineri, 18 august, de la ora 20.30, bucureştenii sunt aşteptaţi în Parcul Alexandru Ioan Cuza, la foişorul din capătul aleii principale, la un concert ‘Aquarelle’.
Un proiect fusion de chitară clasică, ‘Aquarelle’ cuprinde influenţe armonice din lumea jazz-ului, ritmuri latine, dar lasă loc şi improvizaţiei.

Sâmbătă, 19 august, de la ora 18.00, publicul va putea asculta muzică veche românească sau aparţinând altor popoare în interpretarea grupului vocal-instrumental ‘Trei parale’.
Acesta este format din tineri atraşi de muzica veche specifică spaţiului carpatic: Florin Iordan (fluiere, cobză) – etnomuzicolog la Muzeul ţăranului Român, Daniel Pop (voce, fluiere, percuţie, drâmbă), Beatrice Iordan (voce, cobză) şi Dinu Petrescu (percuţie).

Tot în Parcul Alexandru Ioan Cuza, duminică, 20 august, de la ora 18.00, atmosfera va fi întreţinută de fanfara ‘La Musica’, dirijor Marian Iamandi.

‘Simfoniile de vară’ se întorc în Parcul Colţea sâmbătă, 19 august, de la ora 20.00, cu un concert susţinut de Cvartetul Passione, iar duminică, 20 august, de la aceeaşi oră, cu un proiect acustic prezentat de ‘Viţa de vie’.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.