Prea multe piscine

Astazi am aflat de la un post de televiziune de ce apa este rationalizata in unele localitati din Romania anului 2017.

Nu din cauza ca reteaua de distributie este subdimensionata desi am avut o multime de bani europeni pentru dezvoltarea retelei de apa potebila, bani necheltuiti sau prost cheltuiti. Nu din cauza ca nu exista destule lacuri de acumulare care ar fi putut fi amenajate de primarii cu aceiasi bani europeni. Nu din cauza ca reteaua de irigatii construita de comunisti a fost distrusa de anti-comunisti. Nu, criza de apa este din cauza ca sunt… prea multe piscine.

Reporterul frenetic s-a dus intr-o comuna suburbana a unui mare oras – nu am retinut care, si oricum are prea putina importanta – unde oamenii si-au construit case de vacanta. Unele din ele, inevitabil, au si piscine. Mici, mai mult niste ligheane, dar se chema ca sunt piscine. Ei bine, am aflat de la reporter ca aceste piscine sunt cauza pentru care oamenii simpli, truditori cu sapa, cinstiti, care nu au case de vacanta, au apa rationalizata.

Vedeti cum s-au strecurat imburghezitii in randul poporului ca sa otraveasca fibra sanatoasa a clasei muncitoare? Cu piscine personale tovarasi!

Mama lor de imbogatiti!

Astia trebuie exterminati fara mila. Daca nu ar mai fi piscine, am avea apa din belsug pentru intreaga societate, repartizata uniform, tovaraseste, de la fiecare dupa puteri fiecaruia dupa nevoi, asa cum bine spunea Partidul.

Unde mai pui ca unul din imburgheziti, intrebat de reporter daca isi uda gazonul, a avut obrazniciai sa spuna ca il uda.

Pai nu era mai bine pe  vremea cand singurele case de vacanta erau cele ale sindicatelor? Gazonul era disponibil pentru toata clasa muncitoare aliata cu taranimea si intelectualitatea, piscina nu era deloc, sau atunci cand era, putea de la o posta a clor pentru ca apa era schimbata o data pe luna ca sa  se faca economie de apa si de energie electrica.

Doamne, cand ma gandesc ce bine, cinstit si echitabil era inainte si vad acum in ce hal de depravare a ajuns scumpa noastra tarisoara.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.