Cele mai interesante evenimente de astăzi, 8 august, din Bucureşti

CINEMA

* La Grădina cu filme a Creart, de la ora 21 este proiectat thrillerul „Drumul spre pierzanie” regizat de Sam Mendes, cu Tom Hanks şi Paul Newman în fruntea unei distribuţii remarcabile, ce relatează povestea a doi taţi din mafia irlandeză din Chicago în perioada marii depresiuni economice din anii ’30 şi a doi fii care încearcă din răsputeri să obţină favorurile taţilor lor.

* CinemaAir vă invită, de la ora 21:00, la o proiecţie specială într-un spaţiu atipic deasupra oraşului: pe teresa blocului din strada Serdarului nr. 13. Kinedok prezintă acolo documentarul „Expirat” de Kieran Kolle ce spune povestea unor tineri care plănuiesc un tur pe biciclete de-a lungul Norvegiei pentru a atrage atenţia asupra problemei risipei de alimente.

TEATRU

De la ora 20:00, la Godot Cafe Teatru are loc singura reprezentaţie de teatru a serii, cea cu comedia „Te iubesc!!! Te iubesc???” de Chris Simion-Mercurian după „Zăpezile de altă dată” de Dumitru Solomon, cu: Corina Moise, Dan Rădulescu, Manuela Hărăbor.

MUZICĂ

Singurul concert al serii este cel dat de celebrul Trio al Jazz-ului format din Puiu Pascu, Virgil Popescu şi Titi Herescu, începând de la ora 21:30 pe terasa Berăriei H.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.