Un deținut de la Poarta Albă a evadat

Sursa foto: www.basarabia.md

Un deținut de la Poarta Albă, condamnat la 20 de ani pentru omor, a evadat astăzi. Acesta a reușit să fugă de la un punct de lucru din localitatea Lumina, unde fusese repartizat să își desfășoare activitatea alături de alte persoane private de libertate.

Deținutul Valentin Perdeicu executa pedeapsa în regim deschis și urma să fie analizat în comisia de propuneri pentru liberare condiționată în decembrie 2017.

Potrivit reprezentanților penitenciarului, bărbatul în vârstă de 38 de ani, are o constituție atletică, aproximativ 1.70 m înălțime, păr șaten, iar în momentul evadării, acesta era îmbrăcat în pantaloni lungi de culoare gri deschis și un tricou de culoare verde.

„În vederea capturării deținutului au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situații, respectiv blocarea căilor de acces pe posibile direcții de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de urgență a mai multor echipe de căutare formate din personalul unității, precum și cooperarea cu Inspectoratul Județean de Poliție și Inspectoratul Județean de Jandarmi Constanța”, se menționează într-un comunicat al penitenciarului.

Conducerea instituției a început o anchetă pentru analizarea circumstanțelor ce au condus la producerea incidentului.

Cei care au informații ce pot ajuta la găsirea deținului pot apela numărul unic de telefon 112 sau pot suna la Penitenciarul Constanța – Poarta Albă (0241 – 853777).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.