Prinţul Harry cântă în secret, de ani întregi, cu o trupă rock

Ronnie Vannucci Jr din trupa The Killers a povestit la emisiunea “Bizarre Life” un detaliu din viaţa Prinţului Harry, care i-a surprins pe toţi. Fiul cel mic al Prinţesei Diana şi al Prinţului Charles nu numai că este pasionat de muzica rock, dar de foarte mulţi ani cântă în secret, împreună cu trupa sa. Se pare că în trecutul recent al nepotului Reginei Elisabeta a II-a ar exista şi concerte la Las Vegas.

„The Sun” l-a citat pe artistul rock, care a declarat: „A venit la unul dintre concertele noastre şi ne-am împrietenit imediat. Cred că prima dată a fost acum zece ani. Am petrecut multe seri interminabile împreună”. Prinţul nu este singurul membru al Casei Regale britanice care are legături cu The Killers.

„Nu am crescut obişnuit cu ideea de a cunoaşte anumite persoane. Probabil că asta face lucrurile să fie cu adevărat cool, de genul <Hey, prietene!>”, a mai spus Vannucci. De la Harry te poţi aştepta la orice, în special să nu se bucure la maximum în spatele cortinei sau ca spectator. Acum, există o idee de a intra definitiv în trupă, după ce Mark Stoermer, basistul formaţiei oficiale, a părăsit grupul anul trecut.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.