Evenimente de neratat astăzi în Bucureşti

CINEMA
La Grădina cu filme a Creart, de la ora 21:00, în cadrul Serii filmului românesc, este proiectată pelicula ”Orizont”. Regizorul Marian Crișan ne propune o ataptare liberă după ”Moara cu noroc” a lui Ioan Slavici.
Soții Lucian și Andra preiau în administrare o cabană pierdută undeva în Munții Apuseni. Lucrurile par să meargă bine până când Lucian realizează că tot ce se întâmplă pe munte și la cabană e controlat de Zoli, un cap al mafiei tăierilor ilegale de păduri.
Cele trei personaje sunt interpretate de András Hatházi, Rodica Lazăr și Zsolt Bogdán.

La MȚR puteți vedea de la ora 18:00, drama ”Despre trup şi suflet” (On Body and Soul), producție Ungaria, 2017, iar de la 20:15, ” Nebune de fericire” (La Pazza Gioia), un film în regia lui Paolo Virzi, coproducție Italia/Franţa, 2016.

TEATRU

În cadrul ”Săptămânii Mălăele la TNB”, de la ora 20:00 la Sala Mare, Horaţiu Mălăele va juca în spectacolul ”Dineu cu proşti”, alături de Ion Caramitru, Aylin Cadîr/Medeea Marinescu, Alexandru Bindea, Teodora Mareș/Costina Ciuciulică, Dorin Andone/Tomi Cristin și Alexandru Georgescu.

Tot de la ora 20:00, la Godot Cafe Teatru este programat spectacolul „Sâmbătă: Averse!” de Tudor Coman şi Matei Lucaci-Grunberg.
Din distribuție: Virgil Aioanei, Ştefan Huluba, Maria Obretin.

MUZICĂ

În cadrul Festivalului Vara Magică, la Ateneul Român, îi veți asculta pe Valentin Gheorghiu și invitații săi. De la ora 19.30 pianistul va urca pe scenă alături de soția și de fiica sa, Roxana Gheorghiu și Valentina Gheorghiu, dar și o altă celebră familie de muzicieni români, Marin Cazacu – violoncel, Ștefan Cazacu – violoncel și Iulia Adriana Cazacu – vioară.
Din program: Händel– ”Sonata pentru două violoncele și pian”, Mozart – ”Sonata pentru două piane”, Ravel – ”La Valse”.

Pe terasa Berăriei H, lângă lac, de la 20:00, răsună muzica românească pe care o îndrăgești, dar rar o mai poți asculta, este adusă, live, de Joy Band. Intrarea este liberă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.