Prima băutură pe bază de carne

Sursa foto: www.welt.de

O băutură din carne va apărea la comercializare în unele țări din Europa, în luna septembrie a acestui an, în Germania, informează publicația „Die Welt”. Măcelarul Peter Klassen, creatorul acestora a semnat deja mai multe contracte de livrare cu producători din Luxemburg, Belgia și Franța.

”Au manifestat un interes deosebit. Nu mai există nicăieri așa ceva”, a menționat măcelarul german.

În momentul de față, linia de băuturi din carne deține trei arome denumite: ”Steak”, ”Vita a Mumbai (Bombay)” și ”Găina regală”.

Sursa www.berliner-zeitung.de

Pentru prepararea băuturii, carnea este fiartă într-un bulion, transformată în piure până la consistența prafului de cacao. După aceasta, lichidul este turnat în sticle speciale și sterilizat.

Potrivit declarațiilor măcelarului, în vârstă de 55 de ani, băutura poate fi păstrată la rece timp de un an. Băutura obținută este foarte bună pentru a fi folosită în armată și în scopuri umanitare, mai spune acesta.

Rețeta lui Peter Klassen a fost elaborată împreună cu fiul său Phillip, și cu bucătarul Stefan Kimmel, pe parcursul a trei ani.

”Vor exista numeroși susținători, dar vor fi și mulți adversari, care vor considera respingătoare ideea de a bea carne”, susține măcelarul.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.