Fie vie să renască!

”Fie vie să renască!” – așa am început Întâlnirile Capitale în anul 2017, cu urarea de a arde răul, renăscand din propria cenușă. Pentru cei de la Lupo Touring s-a întamplat lucrul acesta la propriu și iată că La Scena de la Gărâna a renăscut nesperat de repede. A fost refăcut tot stabilimentul din Poiana Lupului și tradiționalul festival de jazz – atât de iubit – și-a putut deschide porțile și anul acesta. La fel s-a întâmplat cu festivalul de rock și acum a venit rândul folk-ului să răsune în Munții Semenicului.

De departe cea mai mare desfășurare de forțe din lumea folk-ului românesc va fi în perioada 10 – 13 august la Gărâna.
E bine de știut că dacă astăzi complexul La Scena este din nou funcțional se datorează în mare parte și artiștilor din zona folk, cei care au sărit primii în ajutorul soților Körtvelyessy, încurajându-i să nu renunțe. S-a propus și cu toții au acceptat o gală folk pro bono pentru refacerea scenei de la Gărâna.

Pentru că nu toată lumea știe ce s-a întamplat la sfârșitul anului trecut în Poiana Lupului, când a ars cu totul, scena, aparatura și restaurantul, am reprogramat ediția în care Lora Körtvelyessy​ povestește despre toate acestea.

Vezi AICI arhiva emisiunii Întâlniri Capitale

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.