Cele mai interesante evenimente de astăzi, 1 august, din Bucureşti

CINEMA

La Grădina cu filme a Creart, de la ora 21:00, este proiectat filmul ”Ex Machina”, drama SF în regia lui Alex Garland, cu Oscar Isaac, Domhnall Gleeson, Corey Johnson, Alicia Vikander.

Drama istorică și de acțiune ”Dunkirk” (2017), în regia lui Christopher Nolan, cu Tom Hardy și Cillian Murphy, este premiera săptămânii trecute și rulează în toate cinematografele din mall-uri.

Mai puteți alege și premiera ”Sage femme” (The Midwife) (2017), o drama cu Catherine Deneuve, film prezentat în cursul după-amiezii la Happy Cinema, de la ora 14:00, la Europa, de la 17:00 și la Grand Cinema & More, de la 18:25.

”Fantastica aventură din Oz” și ”Cars 3” sunt două dintre filmele de animație la care îi puteți duce în acestă săptămână pe cei mici, în cinematografele din mall-uri.

TEATRU

Horaţiu Mălăele împlinește astăzi 65 de ani și își sărbătorește ziua pe scenă. În cadrul ”Săptămânii Mălăele la TNB”, de la ora 20:00, la Sala Mare, va juca în spectacolul ”Dineu cu proşti”, alături de Ion Caramitru, Aylin Cadîr/Medeea Marinescu, Alexandru Bindea, Teodora Mareș/Costina Ciuciulică, Dorin Andone/Tomi Cristin și Alexandru Georgescu.

Tot de la ora 20:00, la Godot Cafe Teatru, are loc avanpremieră ”Plăcerile adulterului” de Valentin Krasnogorov, în regia lui Alexandru Unguru, spectacol cu Antonia Ionescu – Micu şi Radu Micu.

MUZICĂ

Concertul ”Music for Soul” – Boluri Tibetane, Vocale & Overtonuri cu Ambra începe la Ceainaria ARTea, la ora 20:00.

Pe terasa Berăriei H, lângă lac, aveți parte de muzică de calitate, interpretată LIVE de celebrul Trio al Jazz-ului: Puiu Pascu, Virgil Popescu și Titi Herescu – ”Music under the tree”. Intrarea este liberă.

Concert cu Ada Milea, Bobo Burlăcianu și Anca Hanu, de la ora 19:30, în Grădina Muzeului Național al Literaturii Române (Str. Nicolae Crețulescu 8) – ”Insula”, concert cu jucării, adaptare după Gellu Naum. Intrarea este liberă.

EXPOZIȚII

Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa” găzduiește, încă din luna mai, o inedită expoziție de fotografie: ”EVOLUȚIE – istoria unui muzeu povestită în imagini”.
Și tot aici puteți ajunge într-un paradis tropical.
Expoziția ”Culorile prin aripi”, organizată de Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa”, oferă șansa de a admira senzaționalii fluturi tropicali originari din Asia, Africa sau America de Sud.

Programul de vizitare este de marți până duminică, între orele 10.00 și 18.00.

Dacă vreți să aflați care sunt cele mai veninoase animale din lume, puteți intra și în expoziția temporară ”Venin – frumuseți de neatins”. Organizatorii pun la dispoziție și un bilet cu preț special dacă optați pentru ambele expoziții.

”Destinații de senzație” este titlul unei expoziții realizată de 14 fotografi și bloggeri pasionați de fotografie care își expun tablourile în Sun Plaza. la parter și la etaj, pe culoarul nou deschis. Acestea pot fi văzute, gratuit, în luna august.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.