Intoarcerea biciclistilor risipitori!

 Gabriela si Cristi Airinei au risipit pe parcursul celor 3000 de km parcursi pe bicicleta multa energie si foarte mult suflet! Cand au pornit n-au tinut cont ca drumul asta o sa-i coste sanatate,timp,bani…Pe unde au trecut au impartit speranta .Cu fiecare kilometru parcurs au aratat ca se poate ,ca exista viata normala si pentru persoanele cu diabet de tip 1.
Gabriela este insulinodependenta si prima astfel de persoana care a facut Turul Romaniei pe bicicleta.L-a facut asumat,cu inversunare,cu suferinta dar cu increderea ca da, si ea poate sa faca ceea ce putini oameni sanatosi au facut vreodata:3000 de km in pedalare la temperaturi de peste 35 de grade!
Gaby si Cristi au reusit. Peste numai 120 de km sunt in Bucuresti!
Sper ca cei doi risipitori de suflet au reusit sa adune cat mai multi bani pentru achizitionarea aparaturii de masurare a glicemiei atat de necesara copiilor cu diabet.Si mai sper ca efortul lor sa devina  sursa de inspiratie si fapte bune pentru multi!
Le multumesc pentru Jurnalul de Bord realizat zilnic in Ore Deschise pe Bucurestifm. Desi a fost un efort in plus pentru ei,l-au facut si pe asta si s-au descurcat excelent !
Astazi echipa Da,Si EU POT parcurge ultima etapa din Turul Romaniei si ajunge in jurul orei 18 in Parcul Izvor. Hai sa-i asteptam la finish !Noi vom fi acolo sa-i aplaudam!

Lasă un răspuns