Cele mai interesante evenimente de astăzi, 24 iulie, din Bucureşti

filmCINEMA

* De astăzi, în curtea Rezidenţei Scena 9, din str. I.L. Caragiale nr. 30, se desfăşoară Săptămâna One World România, ce propune publicului bucureştean 7 filme documentare. Astă-seară, de la ora 21:00 rulează „Un film autist normal”, de Miroslav Janek˟, despre cinci adolescenţi originali care, în afara pasiunilor pentru Tarantino şi „Micul Prinţ”, pentru muzică clasică sau scriitură creativă, pot explica foarte clar modul în care viaţa le este afectată de construcţia diferită a creierelor lor.

* La Grădina cu filme a Creart, de la ora 21 este proiectată drama romantică „The Best of Me / Cel mai de preţ cadou”, regizată de Michael Hoffman, cu Michelle Monaghan şi James Marsden în rolurile principale.

TEATRUTeatru

Singura reprezentaţie a serii are loc de la ora 20:00, la Godot Cafe Teatru, unde puteţi viziona „Dragostea durează trei ani”, dramatizare de Chris Simion a romanului omonim scris de Frédéric Beigbeder jucată de Cristi Iacob, Gabriela Iacob, Vitalie Bichir, Tania Popa / Mihaela Teleoacă.

muzicaMUZICĂ

Leo Iorga susţine un concert alături de trupa Pacifica (Teo Boar & Vlady Cnejevici), de la ora 21:45, pe terasa Berăriei H.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.